Kontakta oss

Språk

Katams fristående produkter

Katam-appen

Skaffa en prenumerationsplan för Katam-appen

Inloggad som

Visa din profil Se prenumerationsplaner

Katam portal

Ladda upp, bearbeta och analysera skogsdata i Katam-portalen

Kontakta vårt säljteam

Nyheter

"Katam – där tradition möter innovation"

Professor Ana Paula Dalla Corte vid University of Paraná i Brasilien citerar Katams arbete i den vetenskapliga publikationen "Forest Inventory: Planning and Execution, 4th Edition" (Dalla Corte et al., 2023). Vi på Katam är glada över att vara med i en så betydande publikation för skogsinventering. Professor Dalla Corte berättar om hur Katam är […]

Förbi krister, 4 månader sedan

Katam presenterar nya tjänster och visar upp innovationer på ExpoForest – Latinamerikas största skogsmässa

Katam är glada att presentera sitt deltagande på ExpoForest, den största skogsmässan i Brasilien, som äger rum 9-11 augusti. Vi kommer där att visa upp vår digitala verktygslåda för skogsinventering genom praktiska demonstrationer, som visar hur Katam-systemet används för att förbättra skogsproduktiviteten.

Förbi Veronica Axelsson, 7 månader sedan

Katam Technologies stärker sin närvaro i Latinamerika med ett nytt Sälj- och Supportkontor i Brasilien

Katam har nöjet att informera om sitt nyetablerade dotterbolag "Katam Brasil." Det nya försäljnings- och supportkontoret visar företagets engagemang för att tillhandahålla personlig kundsupport till vår växande B2B-marknad i Latinamerika.

Förbi Veronica Axelsson, 7 månader sedan

Katam Technologies utnämner Magnus Karlson som VD för accelererad Marknadsexpansion

Katam Technologies är glada att informera om utnämningen av Magnus Karlson som företagets nya VD. Magnus har sedan tidigare bakgrund inom B2B-försäljning (Linde Gas) och digital transformation av B2B-företag och har under de senaste två åren haft rollen som säljchef på Katam.

Förbi Veronica Axelsson, 7 månader sedan

Katam Technologies säkrar 6 miljoner SEK investering för att finansiera Global Expansion

Katam meddelar att en investeringsrunda på 6 miljoner SEK nyligen har slutförts. Investeringen kommer främst från befintliga aktieägare och bekräftar deras stora förtroende för företagets strategiska inriktning och vision.

Förbi Veronica Axelsson, 7 månader sedan

Katam lanserar världens första tjänst för att inhämta staminformation i skogen med hjälp av kameradrönare

Katam fortsätter att erbjuda beslutsstöd för ökad virkestillväxt och kvalitet till det globala skogsbruket. Genom att använda autonoma drönare för videoinspelningar introducerar Katam nu ytterligare en metod för att samla in skogsdata.

Förbi krister, 2 år sedan

Privata skogsägare i Sverige ökar intäkterna med Katam

Göran Johansson, privat skogsägare i Sverige, fann i Katam ett kraftfullt verktyg för att stänga fler försäljningsaffärer och öka sin vinst. Han nämner att för varje skogsägare är det viktigt att veta exakt vad de har; på så sätt kommer de att kunna ge vedköparna ett korrekt pris.

Förbi krister, 2 år sedan

Utvecklar digitalt planeringsunderlag

Kontinuerligt täckande skogsbruk kräver mer planering än traditionell hyggesavverkning, men Katams teknologi kan hjälpa dig att utföra detta arbete. Att planera för kontinuerligt täckande skogsbruk tar längre tid eftersom transportvägarna måste planeras extremt noggrant. Annars finns det risk för stopp i vattendrag eller skador på de ofällda trädens rötter.

Förbi Veronica Axelsson, 2 år sedan

Katam Technologies tecknar kontrakt med Irani

Katam har tecknat ett treårskontrakt med Irani Paper and Packaging SA, ett av de största hållbara pappers- och förpackningsföretagen i Brasilien. Arbetet kommer att utföras från 2022 till 2025. Katam började arbeta med Irani i början av 2021, genom att implementera en framgångsrik pilotinstallation.

Förbi Veronica Axelsson, 2 år sedan

Katam Technologies tecknar kontrakt med det globala trä-, massa- och pappersföretaget CMPC

Katam har tilldelats ett kontrakt värt mer än US$100.000 för att hjälpa till med skogsbruksbeslutsstöd i Chile. Arbetet kommer att utföras till och med 2022. Katam och CMPC har samarbetat under de senaste tre åren. CMPC har använt Katams teknologi för att utföra vardagliga processer i mindre områden. Detta har nu skalats upp till […]

Förbi Veronica Axelsson, 2 år sedan