Kontakta oss

Språk

Katams fristående produkter

Katam-appen

Skaffa en prenumerationsplan för Katam-appen

Inloggad som

Visa din profil Se prenumerationsplaner

Katam portal

Ladda upp, bearbeta och analysera skogsdata i Katam-portalen

Kontakta vårt säljteam

Katam Technologies säkrar 6 miljoner SEK investering för att finansiera Global Expansion

Pressmeddelande:

26 juli 2023, Lund, Sverige

Katam Technologies, ledande leverantör av innovativa lösningar för skogsskötsel, meddelar att en investeringsrunda på 6 miljoner SEK nyligen har slutförts. Investeringen kommer främst från befintliga aktieägare och bekräftar deras stora förtroende för företagets strategiska inriktning och vision.

Med Latinamerika som sin största marknad har Katam Technologies etablerat sig som leverantör till flera av världens största största skogsföretag. Investeringen möjliggör en acceleration av företagets internationella expansion, med fokus på Latinamerika och Sydostasien.

“Vi är mycket nöjda med att vi lyckats slutföra den senaste investeringsrundan,” säger Krister Tham, VD på Katam Technologies. “Förtroendet som våra nuvarande aktieägare visar, motiverar oss att fortsätta vår expansion och att leverera det allra senaste inom digital skogsskötsel till våra kunder.”

Katam Technologies gjorde för två år sedan ett strategiskt skifte från B2C online försäljning till en mer renodlad B2B affärsmodell. Transformationen har visat sig vara framgångsrik och företagets molnservice har fått mycket positiv feedback för sin tillförlitlighet och effektivitet från flertalet nöjda B2B kunder.

Katam Technologies är fortsatt beslutna att transformera skogsindustrin med avancerade AI teknologier och molnbaserade lösningar och att fortsätta driva positiva förändringar som främjar hållbara skogsskötselmetoder.

Om oss:
Katam Technologies är ett ledande teknikföretag som specialiserat sig på lösningar inom skogsmätning och skogsskötsel. Företagets molnservice förser företagskunder med avancerade verktyg för att möjliggöra data-drivet beslutsfattande och främja hållbara skogskötselmetoder.