Kontakta oss

Språk

Katams fristående produkter

Katam-appen

Skaffa en prenumerationsplan för Katam-appen

Inloggad som

Visa din profil Se prenumerationsplaner

Katam portal

Ladda upp, bearbeta och analysera skogsdata i Katam-portalen

Kontakta vårt säljteam

Katam Technologies utnämner Magnus Karlson som VD för accelererad Marknadsexpansion

Pressmeddelande:

1 augusti 2023, Lund, Sverige

Katam Technologies, ledande leverantör av innovativa lösningar för skogsskötsel, är glada att informera om utnämningen av Magnus Karlson som företagets nya VD. Magnus har sedan tidigare bakgrund inom B2B-försäljning (Linde Gas) och digital transformation av B2B-företag och har under de två senaste åren haft rollen som säljchef på Katam.

I sin nya roll som VD, får Magnus Karlson ansvaret att stärka företagets fokus på marknadsexpansion, speciellt i regionerna Latinamerika och Sydostasien.

"Vi är mycket glada över att Magnus Karlson tar över rodret som VD för Katam", säger Bengt-Arne Molin, styrelseordförande. "Hans djupgående förståelse för B2B-försäljning och digital transformation kommer att vara avgörande för att driva vår tillväxt och stärka vår närvaro i Latinamerika och Sydostasien."

Efter det sista årens framgångsrika insatser som försäljningschef på Katam, är Karlson välbekant med företagets verksamhet, kunder och marknadsdynamik. Hans strategiska vision och ledarskap kommer ta Katam mot nya höjder inom skogsindustrin.

I den nya organisationen kommer Krister Tham, grundare av Katam, att återgå till sin tidigare roll som CTO. Tham’s omfattande expertis och visionära ledarskap kommer driva innovation, fortsatt utveckling av företagets tekniska lösningar, och säkerställa fortsatt excellens inom tekniska lösningar för skogsindustrin.

Om oss:
Katam Technologies är ett ledande teknikföretag som specialiserat sig på lösningar inom skogsmätning och skogsskötsel. Företagets molnservice förser företagskunder med avancerade verktyg för att möjliggöra data-drivet beslutsfattande och främja hållbara skogskötselmetoder.