Kontakta oss

Språk

Katams fristående produkter

Katam-appen

Skaffa en prenumerationsplan för Katam-appen

Inloggad som

Visa din profil Se prenumerationsplaner

Katam portal

Ladda upp, bearbeta och analysera skogsdata i Katam-portalen

Kontakta vårt säljteam

Katam presenterar nya tjänster och visar upp innovationer på ExpoForest – Latinamerikas största skogsmässa

Katam är glada att presentera sitt deltagande på ExpoForest, den största skogsmässan i Brasilien, som äger rum 9-11 augusti. Vi kommer där att visa upp vår digitala verktygslåda för skogsinventering genom praktiska demonstrationer, som visar hur Katam-systemet används för att förbättra skogsproduktiviteten.

Vi är också glada över att kunna introducera en spännande ny tjänst som syftar till att möta våra kunders behov – Överlevnadskontroll för trädplantor. Denna tjänst erbjuder ett effektivt och digitaliserat tillvägagångssätt för övervakning av plantornas överlevnad. Utöver vår befintliga drönarbaserade plantöverlevnadskontroll från luften, presenterar vi nu ett helt nytt innovativt system som utnyttjar videoinspelning från marknivå. Med hjälp av en GoPro-kamera kan användare enkelt gå till fots längs med växtrader och spela in videofilmer av plantorna. Vårt avancerade Katam-skogsdetektionssystem bedömer noggrant storleken och höjden på varje enskild planta samtidigt som de identifierar vissna eller saknade plantor.

Fördelarna för våra kunder:

Katam företagstjänst för markmätning av skog.

Träffa oss på Expo Forestal för att testa på våra banbrytande innovationer och upptäcka hur Katam revolutionerar skogsskötsel genom ny inovativ skogsteknologi.