Kontakta oss

Språk

Katams fristående produkter

Katam-appen

Skaffa en prenumerationsplan för Katam-appen

Inloggad som

Visa din profil Se prenumerationsplaner

Katam portal

Ladda upp, bearbeta och analysera skogsdata i Katam-portalen

Kontakta vårt säljteam

Katam Technologies stärker sin närvaro i Latinamerika med ett nytt Sälj- och Supportkontor i Brasilien

Pressmeddelande:

2 augusti 2023, Lund, Sverige

Katam Technologies, ledande leverantör av innovativa lösningar för skogsskötsel, har nöjet att informera om etableringen av sitt nya försäljnings- och supportkontor i Brasilien, med det officiella namnet "Katam Brasil LTDA". Etableringen av det nya dotterbolaget exemplifierar företagets engagemang för att tillhandahålla personligt kundstöd och underlätta den digitala omvandlingen av skogsskötsel för sina B2B-kunder i Latinamerika.

"Vi är mycket glada att vi på kort tid kunnat etablera ett nytt försäljnings- och supportkontor i Brasilien," säger Magnus Karlson, nyutnämnd VD på Katam Technologies. "Satsningen drivs av vårt engagemang för att möta våra kunder där de är och stödja dem under hela deras digitala omvandling."

Katam Technologies har framgångsrikt samarbetat med sin agentur Agrodata i Brasilien i flera år. Företagets snabba tillväxt i Latinamerika har dock lett till behovet av ett eget dotterbolag för utökad support till sin växande kundbas.

"Medan Katam fortsätter att växa i Latinamerika inser vi behovet av en dedikerad lokal närvaro," tillägger Karlson. "Genom att överföra våra fyra anställda från Agrodata till Katam Brasil LTDA säkerställer vi en smidig övergång för våra befintliga kunder samtidigt som vi upprätthåller ett starkt fortsatt partnerskap med Agrodata."

Katam Technologies fortsätter att revolutionera skogsindustrin genom avancerad AI-teknologi och molnbaserade tjänster. Etableringen av Katam Brasil LTDA är en signifikant milstolpe för företaget.

Om oss:
Katam Technologies är ett ledande teknikföretag som specialiserat sig på lösningar inom skogsmätning och skogsskötsel. Företagets molnservice förser företagskunder med avancerade verktyg för att möjliggöra data-drivet beslutsfattande och främja hållbara skogskötselmetoder.