Kontakta oss

Språk

Katams fristående produkter

Katam-appen

Skaffa en prenumerationsplan för Katam-appen

Inloggad som

Visa din profil Se prenumerationsplaner

Katam portal

Ladda upp, bearbeta och analysera skogsdata i Katam-portalen

Kontakta vårt säljteam

KATAM™ Forest Mini lanseras idag!

Det är med stor glädje och stolthet som vi idag lanserar KATAM™ Forest Mini på Google Play . Appen är en gratisversion av KATAM™ Forest som ger användare en tillförlitlig skogsmätning med sin smartphone.

Vi började utveckla tekniken 2016. Flera partners och organisationer har utnyttjat tillfället att testa tekniken och har köpt tidiga licenser. Med många förfrågningar om att få testa appen, bestämde vi oss under hösten 2018 att göra en gratis app som teknikdemo, fritt för alla att ladda ner. Efter ett intensivt testande under vintern är vi idag redo för att släppa KATAM™ Forest Mini till den svenska marknaden innan vi öppnar upp för den internationella marknaden.

Se även: