Kontakta oss

Språk

Katams fristående produkter

Katam-appen

Skaffa en prenumerationsplan för Katam-appen

Inloggad som

Visa din profil Se prenumerationsplaner

Katam portal

Ladda upp, bearbeta och analysera skogsdata i Katam-portalen

Kontakta vårt säljteam

Katam och pcSKOG levandegör skogsbruksplanen med en ny tjänst

Digitaliseringen av skogsbruket ger nya och ofattbara möjligheter att samla in och bearbeta data. Nu har Katam Technologies och pcSKOG lanserat en smart tjänst som hjälper till att optimera skötsel och avkastning.

Den nya tjänsten gör det möjligt för skogsägare och andra aktörer att i fält mäta och skapa exakta beslutsdata som laddas upp direkt till skogsbruksplanen.

Efterfrågan på smarta lösningar inom skogsbruket ökar och nu tar vi tillsammans med pcSKOG ytterligare ett steg för att göra det lättare för våra kunder att driva hållbart och lönsamt precisionsskogsbruk, säger Krister Tham, VD för Katam.

Tjänsten har funnits sedan början av oktober och har redan registrerade användare. Allt som krävs för att komma igång är en mobiltelefon med KATAM ™ Forest-appen.

Mobiltelefonen är något du i princip alltid har med dig, så det krävs ingen större ansträngning för att göra inspelningen när du fortfarande är ute i skogen, säger Krister Tham.

Integrationen med pcSKOG innebär att användaren av appen direkt kan ladda upp standdata till molntjänsten Planhotellet.

Detta samarbete tar oss ett steg närmare visionen om den levande skogsbruksplanen. Integrationen med Katam gör det ännu enklare att hålla din skogsbruksplan uppdaterad, säger Christian Donaldson, VD för pcSKOG.

Katam har pågående samarbeten med fler företag som erbjuder planeringssystem, både nationellt och internationellt.

Det är i vårt intresse att mätdata som samlas in inte finns kvar i telefonen utan kommer till verklig användning i skogsplaneringen, säger Krister Tham.

Ladda ner KATAM ™ Forest-appen på Google Play.

Katam Technologies erbjuder den nya generationen av skogsmätmetoder som möjliggör ökad volymtillväxt och avkastning för den globala skogsindustrin.


Mer information: www.katam.se

Kontaktperson:

Krister Tham, VD för Katam
info@katam.se
+46 (0) 702 48 85 63