Kontakta oss

Språk

Katams fristående produkter

Katam-appen

Skaffa en prenumerationsplan för Katam-appen

Inloggad som

Visa din profil Se prenumerationsplaner

Katam portal

Ladda upp, bearbeta och analysera skogsdata i Katam-portalen

Kontakta vårt säljteam

SkogsElmia Innovation Award är ett pris som syftar till att lyfta ny och innovativ teknologi inom skogsbruket. Produkterna som erhåller priset anses vara så intressanta att de bidrar till utvecklingen av skogsbruket.

Vilka bidrag som tilldelas kommer att avslöjas torsdagen den 6 juni i Event Tent på SkogsElmia.

För guldmedaljer är produkten en nyhet och tekniken är i grunden ny. För silver ska det stå ut och placera sig bland de bästa i juryns viktning. Kriterierna är nyhetsvärde, miljöpåverkan, arbetsmiljö, slutproduktkvalitet och ekonomi eller produktivitet.