Kontakta oss

Språk

Katams fristående produkter

Katam-appen

Skaffa en prenumerationsplan för Katam-appen

Inloggad som

Visa din profil Se prenumerationsplaner

Katam portal

Ladda upp, bearbeta och analysera skogsdata i Katam-portalen

Kontakta vårt säljteam

Katam Technologies tecknar kontrakt med Irani

Katam har tecknat ett treårskontrakt med Irani Paper and Packaging SA, ett av de största hållbara pappers- och förpackningsföretagen i Brasilien. Arbetet kommer att utföras från 2022 till 2025.

Katam började arbeta med Irani i början av 2021, genom att implementera en framgångsrik pilotinstallation. Samarbetet initierades av Irani genom deras öppna innovationsprogram, Irani Labs, som syftar till att digitalisera deras processer. 

Det brasilianska företaget, som belönades bland Top 5 Pulp and Paper i 100 Open Startups-rankingen för 2021, kommer nu att använda smartphones och drönare för att samla in skogsinformation. Sedan kommer Katam, med sitt molnbaserade skogsanalyssystem med AI-algoritmer, att leverera detaljerad och högupplöst data till Irani.

Bolaget kommer att använda rapporterna för att administrera, utföra och följa upp sin skogsverksamhet. Bland fördelarna med avtalet är den förväntade ökningen av produktivitet och kvalitet, samt digitaliseringen av företagets processer.  

Om Katam
Katam är en global leverantör av mjukvarubaserade tjänster som levererar data till skogssektorn, stödjer operativa beslut och långsiktiga strategier. Företaget använder artificiell intelligens, patenterade algoritmer och dess skogsexperter för att omvandla skogsdata till värdefulla beslutsfakta för kunder över hela världen. Katam är ett svenskt företag med lokala försäljnings- och supportkontor i Brasilien och i Chile.
www.katam.se